Internet-sivuston käyttöehdot

Sivusto, jota tietosuojaseloste koskee: Hyvaon.fi

Tallennettavat tiedot
Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentin sivustolle, keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot.

Evästeet
Käytämme sivustoillamme sekä ohjelmistoissamme evästeitä (cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä, mahdollistetaan tietyt kehittyneet toiminnot ja parannetaan palvelun laatua. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjää tunnistamaan sivuston vierailijat, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivulle sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeet on mahdollista poistaa käytöstä useimpien selaimien asetuksista. Huomioi kuitenkin, että evästeiden estäminen saattaa estää sivuston palvelujen asianmukaisen toiminnan.

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö
Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Rekisterin tietojen luovuttaminen ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa. Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Tietojen säilyttäminen
Emme tallenna sivuston vierailijoiden tarkkoja tietoja, tietoturvaan ja mahdollisiin arvontoihin liittyviä tietoja lukuun ottamatta. Arvontoihin liittyvät osoitetiedot poistetaan heti, kun arvonnan toimitus on suoritettu loppuun arvonnan järjestäjän taholta. Tietoja voidaan säilyttää tätä pidempään silloin, kun se on tarpeellista ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Mikäli jätät kommentin sivustollemme, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Myös vastaanottamamme sähköpostiviestit säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Sähköpostien tapauksessa viestien säilyttäminen helpottaa asiakassuhteiden ylläpitoa.

Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä tallennettuihin tietoihin. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen info@hyvaon.fi

Vastaamme sähköisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

Mikäli sinulla on käyttäjätili sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietojen suojaus
Sivustojemme ja palvelujemme toteutuksessa on hyödynnetty teknistä tietosuojaa, jolla pyritään huolehtimaan siitä, että tiedot ovat saatavilla vain tietoon oikeutetuille. Rekisterin tiedot on salasanasuojattu, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille, paitsi ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.